Mascarponecreme med Chokladetrøffel og hindbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone Indsendt af : Lutte Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. tilsæt mascarpone, limesaft og -skal og pisk det sammen. tilsæt fløden og pisk det til en fast creme. fordel cremen i 6 små glas og stil dem koldt i nogle timer. Chokoladetrøffel: Hak chokoladen. varm fløden op. tag den fra varmen og tilsæt chokoladen. Rør til chokoladen er smeltet o g køl det noget af. hæld trøffelmassen over den kolde creme. Stilles i køleskab evt. til næste dag. Tag desserten ud af køleskabet mindst ½ time før servering, så trøflen bliver cremet. server med hindbær og pynt med mynte. |
|
Opskriften er vist 25528 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lis Berg - 2012-12-21 19:25:40 Server den i høje glas og forfin den med en teske god ROM. Så bliver den virkelig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne