Kærnemælkspandekager 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : Red : |
|
|
I en stor skål piskes de tre æggeblommer sammen med et piskeris. Tilsæt under piskning kærnemælk og natron og sigt dernæst mel, sukker, bagepulver og salt ned i æggemassen. Når dette er omhyggeligt blandet, piskes smørret i, og til slut vendes de stiftpiskede hvider i.
Lad dejen hvile et kvarter, mens en stegepande opvarmes. Når panden er så varm, at en vanddråbe danser på den, tilsættes en smule smør eller olie. Hæld nu så meget dej ud på panden pr. kage, at hver pandekage får størrelse som en CD. Det er vigtigt at pandekagerne ikke rører hinanden, og derfor skal dejen være lidt tyk. Man skal kunne hælde den, uden at den løber fra en. Hvid dejen forekommer for tyk, tilsættes lidt vand, hvis den er for tynd, tilsættes lidt mel. Når pandekagerne begynder at boble på midten og hæve lidt, skal de vendes. Husk at vende dem, inden boblerne brister, derved forbliver de lette. Når de er gyldenbrune på begge sider, serveres de med koldt smør og masser af sirup. |
|
Opskriften er vist 23703 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne