Syltede grisetæer
Hovedingrediens : Svinekød - Grisetæer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Grisetæerne koges møre, hvorefter de lægges i en skål og overhældes med en lage kogt af vand og ovennævnte krydderier. Grisetæerne skal stå i lagen i et døgn.
Serveres til rugbrød med fedt. En lille dram skader sikkert ikke! |
|
Opskriften er vist 18127 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer jan suhr vogelius - 2016-11-12 17:33:05 grisetæerne smager pragtfuldt med gule ærter og eddike prøv det Viola Nielsen - 2010-11-10 10:12:13 Kunne nogen finde ud af, hvor manfe kalorier, der i grisetæer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne