Ålesuppe fra smålandshavet
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Svesker udblødes nogle timer. Ålene flås og skæres i mindre stykker. Grønsagerne renses og skæres i skiver, koges med i den kraftige suppe 10 min, før ål, svesker og kvarte æbler kommes ved. Koger 6-7 min mere. Smages til med salt, peber, eddike og sukker.
Melboller varmes i suppen.
|
|
Opskriften er vist 14261 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer carlo frederiksen - 2010-03-05 20:36:10 Jeg fik ålesuppe på fejø for første gang.Det var i 1948 jeg tjente som karl på en gård hvor fruen oprindelig var hollænder,og jeg troede at det var en hollandsk ret.Det er en utrolig dejlig suppe,og jeg laver den ofte endnu trods mine 83 år.Min kone kan,trod det at hun er fra lolland ikke lide ålesuppe fra smålandshavet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne