Christiansfelder honningkager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Honningen varmes i en gryde, afkøles og røres med sukker. Der tilsættes fløde (gerne sur), mel og æg. Til sidst røres krydderierne i.
Bages i en smurt bradepande ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Skæres i skiver og kan serveres med flormelisglasur. |
|
Opskriften er vist 57100 gange,
og udskrevet 1353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-13 21:35:46 de rigtige honningkager er formet som julemænd eller almindelig menneske form Per - 2009-11-07 21:35:47 1 time er for meget 45 minutter er rigeligt i alm. ovn, måske mindre. Vi flækkede kagen og smurte den med smørcreme, abrikosmarmelade er også godt. anonym - 2008-12-17 09:22:32 den var hemmelig i gamledage :) men den kom ud for mange år siden :) men den er stadig rimelig svær at finde :) Chi - 2007-12-21 17:23:18 hvor har du den opskrift fra? jeg mener bestemt deres opskrifter holdes hemmelige :S |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne