Gammeldags rullesteg med svesker (Kalvebryst)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bred kødstykket ud og skær evt. lidt af det tykkeste spæk væk, hvis rullestegen skal være mager.
På kødsiden krydres godt med salt og peber og sveskerne bredes ud over stykket.
Rul stegen stramt sammen og bind en snor omkring i begge ender så den holder sammen mens den snøres fint hele vejen. (Den kan også holdes sammen af kødnåle mens der snøres.)
Brun den i smørret i en stegegryde på alle sider. Hæld ca. 2-3 dl vand ved, krydderurter og et par små pillede løg. Krydr med salt og peber og lad stegen småstege i ca. 1 1/2 time. Vend den et par gange undervejs og pas på den ikke koger tør. Når rullestegen er færdig tages den op. Stegeskyen kan sies og skummes for fedt og bruges til ”Sky”. Rullestegen afkøles til næste dag. Pil snorene af stegen og skær i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 18561 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer B.Siegstad Grl - 2011-11-26 02:06:57 Vil prøve den, med lammebryst.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne