Pålægssky

Pålægssky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.vand
4 blokke okseterninger
2 spsk.soya
1 tsk.engelsk sauce
2 tsk.salt
10 Husblas, blade
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog med de 4 okseterninger til de er helt opløste, soya, engelsk sauce, salt røres i. Stilles til afkøling et køligt sted til fedtet har lagt sig foroven og dannet skorpe. Dette fjernes med forsigtigt med en ske. Husblasen ligges i blød i koldt vand i 15 min. Skyen varmes op, men må ikke koge, derefter røres husblasen i skyen. Stilles i køleskabet når det er afkølet.





karakterer:
Opskriften er vist 29586 gange,
og udskrevet 683 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-23 13:39:31
Kan man bruge pålægssky som fond? (sauce)

  -   2020-07-05 18:06:26
Engelsk sovs er en danskproduceret Worcestershire Sauce, måske du kan finde Worcestershire Sauce eller en norsk udgave?

  -   2020-06-19 02:10:26
Jeg bor i Norge og vi kan få fat i engelsk sovs . Kan man bruge noget andet i pålægsskyen

  -   2018-09-02 14:03:55
oki doki - tak