Pålægssky
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog med de 4 okseterninger til de er helt opløste, soya, engelsk sauce, salt røres i. Stilles til afkøling et køligt sted til fedtet har lagt sig foroven og dannet skorpe. Dette fjernes med forsigtigt med en ske. Husblasen ligges i blød i koldt vand i 15 min. Skyen varmes op, men må ikke koge, derefter røres husblasen i skyen. Stilles i køleskabet når det er afkølet.
|
|
Opskriften er vist 29586 gange,
og udskrevet 683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-23 13:39:31 Kan man bruge pålægssky som fond? (sauce) Per - 2020-07-05 18:06:26 Engelsk sovs er en danskproduceret Worcestershire Sauce, måske du kan finde Worcestershire Sauce eller en norsk udgave? Hanne Nielsen martinsen - 2020-06-19 02:10:26 Jeg bor i Norge og vi kan få fat i engelsk sovs . Kan man bruge noget andet i pålægsskyen Marianne i Nice - 2018-09-02 14:03:55 oki doki - tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne