Blåbærmuffins med hvid chokolade
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 680620 gange,
og udskrevet 19934 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (393 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2024-03-29 11:33:43 Meget nemme at lave. Der mangler dog lidt smag. Nina - 2022-05-17 16:53:43 Rigtig gode, jeg har bagt dem mange gange og bruger det jeg lige har… hvid chokolade blev byttet ud med hvid Toblerone med knas eller mørk chokolade. Creme fraiche byttes ud med skyr eller yoghurt. Blåbær kan også byttes ud med andre bær. Ungerne elsker dem. anonym - 2022-04-13 12:52:46 Mega flotte og lækre Gisela - 2021-11-27 13:21:57 enig med Lise og Gitte :) Gitte - 2021-10-19 13:08:00 Super lækre og saftige muffins, som KAN holde sig i flere dage . Benytter mig dog af Lises kommentar fra 23/9-2020, skifter bagepulver ud med Natron og rører smeltet smør i til sidst. De smager fantastisk og fås ikke bedre. Har gemt opskriften og benyttet den flere gange med succes. Verner Rønnow - 2021-10-19 09:38:40 Dejlige muffins også med nødder og mørk chokolade. Karina - 2021-07-30 15:43:19 Kan de laves i en bradepande? Matti - 2021-04-17 17:25:13 Hurtig, lækker og nem at lave. Anbefaler 100%! Lise - 2020-09-23 11:02:07 Jeg får de lækreste saftige muffins, men har ændret lidt på opskriften, idet jeg pisker æg og sukker sammen, udskifter bagepulver med natron (der er jo surmælksprodukt i opskriften) og vender til sidst smeltet smør i. En teskefuld vaniljesukker pifter smagen lidt op. Vicki - 2020-07-24 16:09:18 Virkelig lækre og meget nemme muffins. Min lille søn er helt pjattet med dem (og det var både vuggestue og børnehave også). Maria - 2020-05-11 12:11:05 De er ok, men lidt kedelige i det. Måske en vaniljestang ville få dem højere i kurs. JaneJ - 2020-04-24 18:29:28 Jeg bruger ofte en frossen skovbær blanding hvor jeg sorterer de store bær fra. Det er et hit og de er ikke for søde så. Kevser - 2019-04-22 09:37:21 Fantastisk muffins hver gang 👌 Jeg bruger græsk yoghurt i stedet creme fraiche og mørkt chokolade. Jeg får mange flere muffins, resten fryser jeg ned og de er lækre at spise. Hjemme på Slottet er de vilde med denne muffins. Louise - 2018-08-17 12:49:16 Bruger rabarber i stedet for blåbær. Meget lækre. celina - 2017-05-07 19:05:34 de er helt vildt lækre, perfekt til chai-te :) anonym - 2016-08-18 21:48:10 prøv også andre bær Lise - 2016-03-13 10:26:30 Jeg udskifter bagepulver med natron, det giver et sikkert resultat for luftige muffins hver gang. hende der stod øverst på kagelisten - 2015-11-25 22:31:14 Super lækre muffins! Jeg puttede vanilje, flere bær og mere chokolade i, det var et hit i hele 9.B Annika - 2015-08-22 18:05:10 Lækre muffins. Jeg bagte dem med 1-2 tsk revet citronskal og lidt citronsaft. 150 g sukker og75 g sukrin Gold for at spare på sukkeret. De blev virkelig gode :) anonym - 2015-08-05 15:52:11 De er super nemme at bage! Og så smager de fantastisk. Fremfor Creme fraiche, bruger jeg skyr med vanilje anonym - 2015-03-21 16:18:45 Jeg skal til at lave de muffins og jeg tror de bliver gode 😍😄 anonym - 2014-12-23 16:32:26 Min klasselære havde lavet dem til kagedag, så dem måtte jeg selvfølgelig også lave for de smagte bare F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! nanna - 2014-11-05 18:42:22 fik dem engang hos min søster, og da vi begge elsker chokolade og te, havde hun bagt nogle. hun var desværre ikke sikker på opskriften, men har tænkt på dem i over et halvt år så de er suværne. håber inderligt dette er den rigtige opskrift. knus Alexander - 2014-03-16 20:19:38 Virkelig gode! Prøv at komme grofthakket Tyrkisk Peber i (bolcherne). Det giver et rigtig lækkert twist til smagsoplevelsen. Henrik - 2014-02-23 09:07:37 Nemt og smagsfuld ! Trine - 2014-02-02 17:05:35 Jeg brugte Græsk yoghurt 2% i stedet for Creme fraiche - virkede godt og prøver med skyr næste gang. Pernille - 2014-01-29 06:41:02 Er der nogle som har erfaring ned at bruge skyr i stedet for creme fraiche? Julie - 2013-10-28 05:36:38 Super gode, men syntes dog de er for "sukker" søde, så en anelse mindre sukker og måske lidt mere chokolade. Og jeg får 16 store muffins ud af den portion :) Amalie - 2013-08-28 14:14:33 SÅ LÆKRE! Absolut min farvorit! anonym - 2013-08-24 09:23:58 Er de fryseegnet? Annette - 2013-08-20 13:56:03 Nogle der har erfaring med at fryse disse muffins? Bibi - 2013-06-08 20:40:24 Brugte lys chokolade istedet for hvid. bedst med friske bær, og anbefaler at tilsætte vailie. hele nabolaget kan dufte dem =) Jenven - 2013-02-21 19:29:59 Så gode! Jeg har lavet dem flere gange nu og skifter nu altid creme fraichen ud med græsk yoghurt og sukkeren med sukrin :) Kristine:) - 2013-02-09 17:54:45 Det her er de bedste muffins jeg i mit liv har smagt! - Og det der med at dejen er for tyk, en muffindej SKAL være tyk. Det er cupcakedeje der skal være tynde i det. Men jeg elsker den her opskrift, og vil med glæde lave den igen. Skal også prøve med andre bær, har læst at det er godt, så vil selv lige prøve det. (: Hannah - 2013-01-27 10:56:12 Hvordan rører man smør og sukker sammen? Skal det være smeltet eller hvad?:-) Ellers lyder de vildt lækre!:-) Maria - 2012-11-09 13:14:15 Rigtigt lækker -:) villiam - 2012-10-14 13:04:36 Helt vildt lækre og de er lætte at lave Jannie Petersen - 2012-10-10 09:51:12 Vild lækre muffin. Jeg brugte frosne blåbær da årstiden ikke havde friske og den tog jeg først ud af fryseren lige inden de skulle i og det blev en succes :o) anonym - 2012-08-16 22:16:02 Smager dejligt, men endnu bedre med hindbær. Det giver en meget frisk smag. Maiken - 2012-06-19 18:06:05 Er meget tilfreds med resultatet! Camilla - 2012-06-02 20:39:40 Gode muffins - men ikke fantastiske. Jeg kom til at putte 170 g. blåbær i, og det var for meget. Puttede også lidt ekstra chokolade i, og hvis jeg skal bage dem igen putter jeg nok lide mere i, omkring 150 g. Jeg synes godt den kunne bruge lidt mere sukker, men det skyldes måske at jeg puttede for mange bær i. Men gode kager, kan godt finde på at bage dem igen :) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne