Havtornsnaps
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Indsendt : |
|
|
Anvend de gule modne bær. Det er lettest at klippe grenenden af for siden at hygge sige hjemme med brodersaksen. et syltetøjsglas fyldes med 33-50% med bær og fyldes med vodka eller snaps. Bærrene kan fryses til senere brug.
Trækketid er minimum 2 måneder. Da den har en tilbøjelighed til at gelere, skal glasset rystes engang i mellem, hvorefter den filtreres. Hvis der dannes bundfald skal der filtreres igen. Den vinder ved lagring (5 år)
|
|
Opskriften er vist 38601 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2020-09-22 19:40:30 Kan godt lide den syrlige smag, der er i havtorn. Preben - 2016-10-26 10:36:50 Hvor finder jeg opskriften på havtornsnaps? Mvh Preben Nando - 2014-10-07 18:57:54 Eller for at gøre det endnu lettere. læg hele grenen i fryseren nogle dage og ryst derefter lige så let de frosne bær af. Mette - 2012-03-20 13:28:40 Det var dog en særdeles vanskelig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne