Perlehøneterrin
Hovedingrediens : Perlehøne - Diverse perlehøne Indsendt : Red : |
|
|
Gør perlehønen i stand og udben den Underlår og vinger skal ikke bruges. Del brystfiletterne en eller to gange.
Blend eller hak resten af kødet i en kødhakkemaskine sammen med hjerter, kråse, lever og flæskekød. Knus enebærrene fint og hak krydderurterne. Rør begge dele i farsen. Tilsæt cognac og portvin. Dæk farsen til og lad den stå og trække et svalt sted et par timer. Beklæd en ovnfast form med tynde baconskiver. Gem nogle til at lægge øverst. Fordel 1/3 af kødfarsen i formen, læg nogle hele stykker perlehønekød på. Kom 1/3 af farsen over de hele stykker, og fordel resten af kødstykkerne ovenpå. Læg den resterende fars på og læg baconstykkerne øverst. Sæt terrinen i en 175 grader C varm ovn og bag den ca 1½ time. Lad terrinen blive helt kold, før den serveres. Bag den evt. dagen før. |
|
Opskriften er vist 6139 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne