Figensauce
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Kilde : Randi Buchwald Indsendt : |
|
|
Kog sukkeret i en tykbundet gryde på medium varme i tre minutter eller indtil sukkeret er fint brun.
Tilsæt appelsin saften og få det i kog igen
Tilsæt fignerne og de to sidste ingredienser. Kog det hele igen i tre minutter.
Tag det af komfuret og si det gennem en fin si, pres godt på fignerne for at få så meget sukker/saft som muligt.
Skulle det blive for tyk kan man altid tilsætte lidt varmt vand.
|
|
Opskriften er vist 13869 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer bhbu - 2005-01-01 01:01:01 Har lavet den på mandarinersaft presset i hænderne og figner med hele kerner, havde ikke anis men det blev en skøn sauce med struktur til en billig "købeis" uj - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mener, den også kan anvendes til sauce til grillet andebryst. Man skal blot tilsætte lidt hønseboillion. Har fået det på den måde i Cassis i Provence. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne