Artiskok med persillerelish og serrano

Artiskok med persillerelish og serrano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 stk.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     
Artiskok med persillerelish og serrano, billede 4 Artiskok med persillerelish og serrano, billede 1 Artiskok med persillerelish og serrano, billede 2 Artiskok med persillerelish og serrano, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 artikskokker friske
 vand
1 citron saften heraf
 
 Tørret serranoskinke
 
 Persillerelish:
0.5 bdt.bredbladet persille
30 g.capers
30 g.cornichoner
2 fedhvidløg
1 tsk.dijonsennep
0.5 dl.olivenolie
1 kogte æg
 Peber
 
Opskrift:
Stilken skæres af artiskokkerne, yderblade og støvdragere fjernes og artiskokbunden renses. Den lægges i rigeligt vand tilsat citronsaft og koges mør 8-10 minutter.

Persillerelish:
Blend de øvrige ingredienser groft sammen, og lad det hvile på køl i ca. 6 timer før brug.

Anretning:
Anret artiskokkerne med relish og tørret serranoskinke.

Tips:

I stedet for friske artiskokker kan bruges artiskokbunde på dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 70648 gange,
og udskrevet 2121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu