Italiensk Mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 225037 gange,
og udskrevet 8786 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (132 stemmer) |
|
Kommentarer Allan - 2016-04-17 11:01:44 Smager bare rigtig godt, men der skal laves ekstra sovs, har lavet den en del gange, den vinder hver gang Jonna - 2012-03-16 08:31:46 Super opskrift! Lagde tomatskiver på sammen med ost og skinke... Bettina - 2010-11-24 14:01:12 Super lækker ret, vi er blevet helt vilde med den og alle der får den spørg efter opskriften Lis - 2010-07-24 13:28:38 Det var cancan for ganen. Lavede den for første gang i går for søn og svigerdatter. Alle var begejstrede. Inden jeg satte fadet i ovnen, kom jeg revet mozarella over. Da retten var færdig pyntede jeg med baconstykker. I stedet for ris serverede jeg italienske flødekartofler. nette - 2010-04-09 15:39:28 den er super lækker Sandra - 2009-07-18 12:31:39 Kanon opskrift! Hele familien elsker den. (: Nanna - 2009-04-06 18:41:33 den smager jo helt vildt godt.... :) Heide - 2008-09-01 18:31:57 Der skal bruges dobbelt portion sauce - ellers er der ikke nok til at dække mørbraden,og heller ikke nok til risene! Dorthe - 2008-02-21 08:47:20 SÅ lækker,-helt speciel... Martin - 2008-02-09 14:40:01 man kan også putte lidt bacon i. det smager rigtig godt! Caramba - 2007-09-18 19:48:38 Retten får et dejligt pift,hvis du holder osten(mozarella) tilbage til du har hældt saucen på. Den fede udgave af saucen, 1 flaske tomat puré til en halv l. piske....puhaa men smager skøøønt.. Tina - 2007-02-25 11:48:19 Smager dejligt. Man kan dog lave karrysaucen mindre fed ved at bruge mælk og så jævne med maizena. Heidi - 2007-02-14 13:45:35 Hvis der ønskes mere sauce, kommes der bare lidt mere puré og fløde på panden, og smages til derefter. Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Perfekt Konen og ungerne var så glade for denne ret at vi har fået den 4 gange på 14 dage Per - 2005-01-01 01:01:01 Lige lidt nok sauce til ris syntes jeg. anett, anika og far - 2005-01-01 01:01:01 Den smager rigtig godt! Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Retten kan også laves med koteletter i stedet for mørbrad, og bacon i stedet for skinke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne