Lasange italienne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : farmand-jr Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 111684 gange,
og udskrevet 3331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (67 stemmer) |
|
Kommentarer frank b - 2015-10-14 15:47:25 super mad til børnebørn og specielt når man er morfar og er alene og når mormor kommer så får man ros Philip og Anne - 2011-02-05 23:45:33 Vi droppede Bechamel sovsen og købte mornaysauce istedet også puttede vi 1 dåse hakkede tomater i og lidt ekstra krydderi i (tørret becilikum og hvidløg). og det blev meget godt kan kun anbefales at gøre sådan;) Alle vores gæster var vilde med den:) Vest - 2007-05-30 19:58:23 Genial opskrift... Thumbs Up mulle - 2005-01-01 01:01:01 flot fundet i Karolines køkken.... Nilas - 2005-01-01 01:01:01 altså man laver bare en smørbolle af melet, god lasagne men hvidløg skal lige tilføges mette - 2005-01-01 01:01:01 *gryden skal tilbage på varmen mette - 2005-01-01 01:01:01 efter smøres er smeltet, skal gryden af varmen og melet tilsættes, og derefter følges opskiften som beskrevet Annie - 2005-01-01 01:01:01 Brugte en købt bechamel sauce da jeg ikk gad lave den selv smager fint... kom dog også hvidløg i Stephanie - 2005-01-01 01:01:01 Ser vildt god ud. MEN anders har ret.. jimmy - 2005-01-01 01:01:01 kedelig, smager ikke af noget Anders - 2005-01-01 01:01:01 Bechamel sovsen mangler instruktioner om hvornår melet skal i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne