Brombærsnaps
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene plukkes aug. - sept. De friske bær dækkes med snaps. De trækker 2 mdr. hvorefter den filtreres. Lagring mindst 3 mdr. Den fortyndes efter smag.
|
|
Opskriften er vist 41562 gange,
og udskrevet 796 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming r jensen - 2016-01-25 15:31:53 Bliver bedre med lidt honning elly jensen - 2007-10-19 18:46:05 hvordan opbevarer man den ? Hvad fortynder man den evt. med + Per - 2007-08-17 11:33:31 Der kan drysses et par spsk. sukker over bærrene inden spritten hældes over, glasset ryste nogle gange intil sukkeret er opløst. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er for sur |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne