Løgsuppe med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De pillede løg skæres i tynde skiver, der ristes gyldne i smørret, hvorefter melet drysses over og gyldnes. Der spædes med vand og suppen koges 10 min. og smages til med fløde, salt og peber. Ved serveringen drysses med sprødstegt bacon og smørristede franskbrødsterninger.
|
|
Opskriften er vist 31889 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2012-03-12 18:56:07 Dejlig opskrift, men jeg vil også sige knap så meget vand i forhold. prøv at komme lidt hvidløg i også, det giver lige et pift. fanø - 2010-01-24 22:08:17 smager godt ,men mindre vand, og mere bacon og brød. rist brødtern på panden i baconfedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne