Marengsroulade

Marengsroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.flormelis
4 æggehvider
50 g.hakket hasselnødder
2.5 dl.flødeskum
2 Husblas, blade
1 æg
4 blendede friske figner
 
Opskrift:
250 g flormelis piskes sammen med 4 hvider til marengs, og hasselnødder vendes i. Det smøres ud på et stykke smurt bagepapir og bages i ca. 10 min. ved 180 grader. Husblasen lægges i blød og smeltes derefter. Det hele æg piskes sammen med 100 g sukker til en æggesnaps, og den smeltede husblas tilsættes, og derefter vendes flødeskummet i samt de purerede figner. Det smøres ud på marengsen og rulles sammen til en roulade. Sættes i køleskab i to timer og skæres ud i passende stykker. Server evt. frugtpure til af fx ferskner fra dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 17190 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu