Ravigotesauce

Ravigotesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.citronsaft
3 dl.olie
 salt
 peber
 
200 g.mayonnaise
1 spsk.Hakket skalotteløg
1 spsk.hakket kapers
1 spsk.hakket persille – estragon og kørvel
 friskkværnet sort peber
 flødeskum af 1 dl. piskefløde
 
Opskrift:
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med løg, kapers og persille m.m. Tilsæt krydderier og smag til. Vend flødeskummet i.

Tips:

Serveres til stegt og friteret fisk samt skaldyr.





karakterer:
Opskriften er vist 10701 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-01 13:12:38
En ravigottesauce uden sennep??