Små amerikanske pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær med salt og sukker, til massen er flydende. Lun mælken og rør den ud i gæren sammen med vanillekornene. Kom hvedemel i en skål og rør mælkemassen i lidt ad gangen, til blandingen er jævn og uden klumper. Pisk æggene i og justér konsistensen med lidt mel eller mælk. Smelt smørret på en stor teflonpande, og rør det i dejen. Lad dejen hæve tildækket 20 minutter. Steg uden yderligere fedtstof 2-3 små pandekager ad gangen, til de er tykke og lyst gyldne, ca. 4 minutter på hver side. Beregn ca. ½ dl til hver. Serveres lune med flydende honning og brombær, der har trukket natten over i sukker og grappa. Pandekagerne kan fryses og lige lunes inden servering.
|
|
Opskriften er vist 26840 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne