Pandekager med passionfrugt
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Del passionsfrugterne i halve og grav frugtkødet ud med en ske. Bland Frugtkød og kerner med 4 spsk sukker i en skål over vandbad.
Del æggene i blommer og hvider og bland blommerne med salt, 2 spsk sukker samt fløde. Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland dem i æggemassen.
Smelt fedtstoffet i en stor stegepande med høje kanter. Hæld massen i, læg låg på og skru ned for varmen til den laveste indstilling.
Bag 4 pandekager af dejen, til de er let brunede på undersiden og massen næsten er stivnet.
Lad pandekagerne glide over på et serveringsfad. Hæld lidt af passionsfrugtsovsen over og buk dem sammen. Hæld resten af sovsen rundt om og sigt flormelis over.
|
|
Opskriften er vist 10100 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne