Pandekager med chokoladecreme serveret med appelsinsauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladecreme:
Fløden koges op med chokolade, saft og reven skal af en halv appelsin. Stilles kold til næste dag og piskes op til cremet konsistens. Pandekager: Ingredienserne til pandekagerne piskes godt sammen. Pandekagerne bages gyldne og så tynde som muligt. De stegte pandekager afkøles helt. Der lægges en god skefuld chokoladecreme på hver pandekage, der foldes op til en pose og ombindes med en blancheret appelsinstrimmel. Stilles kold. Tilbehør: Appelsinsaft og flormelis koges op og jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Marcipan rives på rivejern eller råkostjern. Ristes på en tør pande til det bliver letgylden. Blommerne skæres i både. Anretning: Den kolde appelsinsauce hældes på tallerkenen, herpå placeres pandekagen og der pyntes af med marcipan og blommer. Tips: Variation: Alle frugter kan anvendes. Lav eventuelt en appelsinkompot istedet for marcipanen. |
|
Opskriften er vist 25108 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne