Monte Carlo pandekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt og sukker røres til en jævning med fløde, æg og cognac. Smørret smeltes og tilsættes sammen med de knuste makroner. Dejen hviler i ca. en time.
Bages derefter til små, tynde pandekager. Serveres rullet om en spsk. flødeskum.
Tips: Portionen giver ca. 15 pandekager. |
|
Opskriften er vist 11662 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne