Ungarske Hortobágy pandekager

Ungarske Hortobágy pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
1 finthakket løg
1 spsk.olie
1 fedhakket hvidløg
300 g.hakket oksekød
1 finthakket grøn peberfrugt
 
 Sovs:
1 stort hakket løg
1 spsk.olie
1 fedhvidløg
2-3 tsk.paprika
1 spsk.koncentreret tomatpuré
3 dl.oksebouillon
 salt
 peber
2 dl.piskefløde
 
 pandekagedej
 
Opskrift:
Bag 10-12 små pandekager.

Fyld:
Hakket løg svitses i olie. Hvidløg og paprika tilsættes. Hakket kød og peberfrugt svitses med. Lad det koge 5 minutter.

Sovs:
Hakket løg svitses i olie. Paprika og hvidløg tilsættes inden bouillon og tomatpuré. Lad sovsen koge uden låg 10 minutter. Findeles i en blender. Tilsæt fløden og smag til. Fyldet fordeles i pandekagerne som lægges i et smurt fad og sovsen hældes over. Fadet dækkes med folie og sættes midt i en 175 grader C varm ovn i 10-15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-14 11:48:49
Hortobagy er et center på den ungarske puszta. Opskriften er en lokal ret fra Hortobagy - såvidt vides!