Ungarske Hortobágy pandekager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Bag 10-12 små pandekager.
Fyld: Hakket løg svitses i olie. Hvidløg og paprika tilsættes. Hakket kød og peberfrugt svitses med. Lad det koge 5 minutter. Sovs: Hakket løg svitses i olie. Paprika og hvidløg tilsættes inden bouillon og tomatpuré. Lad sovsen koge uden låg 10 minutter. Findeles i en blender. Tilsæt fløden og smag til. Fyldet fordeles i pandekagerne som lægges i et smurt fad og sovsen hældes over. Fadet dækkes med folie og sættes midt i en 175 grader C varm ovn i 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Stig Ryhl - 2013-06-14 11:48:49 Hortobagy er et center på den ungarske puszta. Opskriften er en lokal ret fra Hortobagy - såvidt vides! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne