Gratinerede kødfyldte pandekager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom melet i en skål. Rør mælken i og pisk det sammen til en jævn dej.
Pisk æggene sammen og rør dem i dejen. Kom fløde og salt i.
Smelt 1-2 tskf. fedtstof lysebrun på en pande. Hæld lidt dej på panden, vip panden let, så hele bunden dækkes med et tyndt lag dej. Bag pandekagerne gyldne på begge sider. Tilsæt eventuelt lidt mere fedtstof, når pandekagerne vendes. Rør af og til i dejen. Fyld: Snit hvidkålen fint og skyl den i en sigte. Lad den dryppe godt af. Befri porren for rodskive og den øverste grønne top. Skyl den godt, og skær den i tynde ringe. Brun det hakkede oksekød i l spsk. af olien på en god varm pande. Rør med en gaffel til det smuldrer og forandrer farve. Kom kødet i en skål. Svits hvidkål og porre i den resterende olie på panden. Bland det med kødet, og smag til med sojasauce og peber. Fordel kødfyldet i en stribe midt på hver pandekage. Rul pandekagerne om fyldet, og læg dem tæt sammen i et smurt, ovnfast fad. Riv osten og fordel den over pandekagerne. Gratinér dem i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn cirka 10 minutter, til de er gyldne, men ikke brune. Server straks. |
|
Opskriften er vist 94651 gange,
og udskrevet 2907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Fredsø - 2017-11-25 09:30:02 Mon det skulle være 300g mel, så tror jeg pandekagerne hænger lide mere sammen anonym - 2015-07-26 14:24:41 Lækkert fyld og god opskrift, dog er pandekage dejen helt ubrugelig. Så vil anbefale man finder en anden opskrift til det K - 2012-08-01 17:10:11 Rigtig lækkert! Lavede dog nogle andre pandekager med 300 g mel, 4 dl sødmælk, 2 dl piskefløde, 3 æg, salt. Det blev til 12 pandekager. nikolaj - 2011-08-03 10:35:20 skod pandekager ! men fyldet er godt nok hvis man tilsætter lidt krydderier f.eks spidskommen og barbecue. Maria - 2011-01-08 22:32:44 Okay, pandekagedejen dur ikke til noget. De går i stykker og brænder på og jeg er faktisk god til at bage pandekager. Fyldet er super, så find en anden opskrift på pandekagedej og så er du godt kørende. Rie - 2010-10-25 12:25:26 Bryder mig ikke om pandekage dejen. Men kødfyldet smager dejligt. MS - 2009-01-31 09:26:50 Ja, en rigtig god opskrift. Tilføj bønnespirer f.eks. Det gør dem endnu bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne