Amerikanske pandekager med blåbær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene deles.
Æggeblommerne piskes grundigt med kærnemælk og citronskal. Melet blandes med bagepulver. Mel, sukker og salt sigtes ned i mælkeblandingen. Rør grundigt, men ikke for længe. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Lad gerne dejen hvile et kvarters tid i køleskabet. Varm en god tykbundet pande op. Smelt en god klat smør og bag små tykke pandekager,- der bør kunne være ca. 3 på panden ad gangen. Pandekagerne skal bages i smør og der skal ikke spares! Hold de færdige pandekager varme i ovnen ved 100 grader C. alm. ovn, mens portionen bages færdig. De serveres lune med ahornsirup og blåbær. |
|
Opskriften er vist 155535 gange,
og udskrevet 3307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (120 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-28 16:15:17 Hvorfor står der sødmælk i opskriften? når i skriver det skal blandes med kærnemælk? Entutiast - 2013-10-10 13:27:37 Jeg Foreslår at rive nogle syrlige æbler ned i dejen. Og så kan man desuden bruge pandekagerne som lagkagebunde -Det er en success. Det kræver bare, man fylder panden ud . Anne Mette - 2013-02-11 14:51:38 Der står sødmælk ved ingredienserne og kærnemæl ved tilberedning -.- william - 2012-01-19 16:50:16 det lyder rigtig dejligt jeg har endu ikke smagt den men glæer mig ;) anonym - 2012-01-05 10:00:27 den her opskrift ser jo fænomenal ud. Klokken er 10 om formiddagen, damen ligger i sengen og nyder morgenstundens sidste kolde stråler. Alt er idyllisk UNDTAGEN: Din beskrivelse af "HOW to COOK" er altså lidt lad. Du snakker om kernemælk og det står ikke på listen og hvad man skal bruge? De æg som skal piskes stive? skal de hæve I/MED dejen, eller skal dejen hæve først?! En ung fyr som mig skal have tingene skåret ud i pap. Jeg vælger at lave den her opskrift, ingen tvivl. Men tror bare at ALLE OS som har lavet denne pandekage, har lavet den på forskellige måder...Hvad er meningen så med at følge en opskrift ? :D heh (er lige stoppet med at ryge, måske gør det mig en smule negativ. MEN ER OPMÆRKSOM PÅ DET ;) tak for mad... Christina Maschmann - 2011-10-27 17:58:19 Hvorfor skriver man sødmælk i opskriften og kærnemælk i fremgangsmåden? Hvad gælder?? den der elsker pandekager:) - 2009-09-05 10:17:12 de er så gode. tips, pyt noget vanilie sukker i, det er top:) anonym - 2009-05-07 11:17:39 ER det ikke meningen at blåbærene skal være inde i pandekagerne, og ikke ved siden af? anonym - 2009-04-12 19:39:49 De var fine, men forstår ikke hvorfor de ikke blev tykkere Dorthe - 2008-07-20 16:52:06 Den danske sommer dufter godt i lyngbakkerne med blåbær. En time plukkede vi. Lavede blåbærmarmelade efter Frk. Jensen og derefter pandekager efter internettet. Fantastisk kombination. simone - 2008-03-17 08:40:45 min datter var glad for at vi skulle lave nogen pandekager for hun elsker at bage og de smagte fantastisk Mikkel - 2008-01-30 20:13:23 Fantastisk! Havde lidt problemer med at vende dem, da dejen ovenpå stadig var flydende, når undersiden var færdig, men alt i alt en succes, der skal gentages snart. Simone - 2007-10-06 13:26:48 og man kan også hælde lidt øl i det giver en rigtig god smag nanna - 2007-10-01 16:49:32 er da gode men de er ikke bedste jeg har smagt Line - 2007-05-19 11:54:06 bland lidt hytteost i og lidt bananer Payana - 2007-02-09 01:03:55 Jeg laver mine lidt større, ca. 15 cm i diameter, synes det er lækre end de små. De smager også rigtig godt hvis man smider 7-8 blåbær i den våde dej når pandekagerne ligger på panden og lader dem bage med. anonym - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode og nemme at lave. De smage også godt hvis man bare stryger lidt sukke over. ´Men stor ros til denne opskrift c".) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har endnu ikke smagt dem, men jeg glæder mig, for de dufter herligt!! Tiller og Emiliano - 2005-01-01 01:01:01 Den hævede formidabelt, men smagen i sig selv var ikke noget at skrive hjem om - men med fyld på var den ganske god, især med chokoladestykker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Mine hævede ikke helt nok, men smagen var i top - jeg blandede henholdsvis bananer og nektariner i - friskt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne