Vegansk nøddepostej
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rasp og cornflakes opblødes i sojamælken.
Derefter tilsættes de malede nødder, løg, sojasovs, selleri, salt og peber. Alt blandes til en grødagtig fars. Ekstra væske kan tilsættes hvis farsen er for stiv. Farsen kommes over i et ildfast fad og bages i ovnen 1 time ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 64567 gange,
og udskrevet 1790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Kronborg - 2018-10-02 14:03:12 Er den fryseegnet? Søren - 2010-12-24 17:37:21 Æbler og svesker skal der til, og så en rå rødbedesalat til. Mums og ja det smager godt koldt også. Mille - 2009-01-02 18:11:28 hvad kan foreslås at servere det til? Cille - 2008-03-01 18:50:59 Også virkelig lækker som pålæg på rugbrød dagen efter. Vi lavede en stor portion og frøs noget af den ned i små skåle. Når vi så mangler pålæg, tager vi en op. Denseren - 2007-09-13 14:33:18 Virkelig velsmagende. Laver man en salat og evt, som da jeg prøvede opskriften, ovnbagte 'toppe' af kartoffelmos dækker det fint et 'dybt', ikke tungt, mættende måltid for 4pers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne