Madeleinekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen og stil den på 200 grader.
Smør madeleineformen og drys den med sukker. Pisk æg og sukker sammen indtil det bliver lyst og skummende, ca. 5 min. Pisk vanillesukker og yoghurt i. Pisk hurtigt mel bagepulver, citronskal og smeltet smør i. Dejen skal være flydende. Hæld dejen i madeleineformens huller, ikke helt til kant da de jo hæver lidt. Bag kagerne i 15 minutter. Vend kagerne ud på en rist, og bag resten af dejen. Drys de afkølede madeleines med flormelis. Tips: En ægte madeleine-kage skal have form som en musling. |
|
Opskriften er vist 30785 gange,
og udskrevet 765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-18 22:34:28 Kan man lave dejen dagen før? Parsifal - 2009-11-21 12:05:22 Det kan godt være opskriften er fransk, men ægte Madeleines bør absolut og uomtvisteligt nydes med et glas Limoncello fra det gamle land (Italien)...! Leta - 2009-11-08 19:07:45 Kan de fryses??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Perfekte, lufteige madeleines |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne