Pandekager med kødfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smeltet smør og de øvrige ingredienser sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekagedej. Lad dejen hvile mindst ½ time i køleskabet.
Rør dejen igennem og spæd evt. med mere væske, hvis dejen virker meget tyk. Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Hæld lidt dej på ved pandeskaftet. Drej panden en omgang, så dejen fordeler sig over hele panden. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad pandekagerne afkøle. Svits finthakket løg i fedtstoffet, til løgene er klare og let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig. Tilsæt fintsnittet hvidkål eller bønnespire, rensede skivede champignon, paprika eller karry og soja. Lad det hele snurre lidt. Tilsæt evt. lidt vand, hvis fyldet virker lidt tørt. Smag til med salt. Lad fyldet afkøle lidt. Fordel fyldet på pandekagerne. Fold siderne på pandekagerne lidt ind, og tril derefter pandekagerne sammen. Læg dem på sammenføjningen i et smurt ildfast fad. Drys revet ost over og dryp med smeltet smør. Sæt fadet på ovnristen på øverste rille i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 10-15 min. Server pandekagerne i fadet evt. med tomatsalat til. |
|
Opskriften er vist 254326 gange,
og udskrevet 11255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (145 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2017-11-14 12:52:30 Lige et godt fif, tørret persille og hvidløgsgranult tilføjes dejen det bliver de endnu bedre af. Lise - 2013-04-23 08:32:22 Jeg tilsætter bacon, forårsløg/porre. Det er vildt godt :-D Nanna - 2012-04-16 17:17:33 Det er de absolut bedste pandekager jeg nogensinde har fået :-) SUper nemt og lækkert! anonym - 2011-04-20 19:23:30 Den er bare rigtig god men bland lige en regtig god øl i dejen Nanna - 2010-07-06 16:04:27 Hverken kæresten eller jeg brød os om pandekager og fyld. Pandekagerne var for melede, og fyldet smagte generelt bare af soya. Lene - 2010-04-02 19:46:15 pandekagerne var super gode men kødfyldet kunne hverken mig eller min mand lide, det smagte helt forfærdeligt. Lise - 2010-03-27 08:21:59 Ann Catrin du kan godt i en snæver vending bruge de købte pandekager ;-D. De skal være lune inden du pakker fyldet I. Mvh. Lise Ann Catrin - 2009-11-25 10:46:06 Dejlig ret; nem at lave, det tager dog lang tid at bage pandekagerne. Elisabeth - 2008-10-26 11:30:02 rigtig god!, brugte den til en fremlæggelse:) Jeanette - 2007-11-16 17:23:15 De var bare sååå lækre, men kan anbefale at få kartoffelmos det, guf guf Stine - 2007-07-08 16:17:41 Uden hvidkål, så er den perfekt :) Susanne - 2007-02-10 10:17:01 Rigtig god ret Jacob - 2007-01-16 21:12:07 Hvor mange kokkehuer må jeg gi? Perfekt perfekt... MuMs.... Helle - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god. Familien var vilde med denne ret. Skal snart have det igen ;-) Mona - 2005-01-01 01:01:01 Det er en utrolig nem opskrift og så er den god og det smager forrygende godt, dette her kan jeg godt anbefale andre og prøve. vivi - 2005-01-01 01:01:01 uhm den var rigtig god : D Katrine - 2005-01-01 01:01:01 Go' og nem. Rettelse: VIRKELIG go' og nem. karen&Per - 2005-01-01 01:01:01 De er bare GODE TAK Chris - 2005-01-01 01:01:01 Nemme at lave også mætter de helt vildt :-) Nora og H.C. - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare rigtig god og nem at lave :D højst karakter selfølgelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne