Kaviaræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Æggene deles i halve. Blommen tages ud og moses med en gaffel. Æggeblommer, flødeost, kaviar, salt, peber og citronsaft røres sammen. Æggemassen fyldes i de halve æg.
Serveres på salatblade med lidt grønt drys. Hertil flute og smør.
|
|
Opskriften er vist 9326 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne