Fiskefrikadeller 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskefilet og løg hakkes en gang.
Farsen røres med de piskede æggehvider, mælk og olie til en passende konsistens. Krydres med salt, peber og stødt muskat. Steges på en pande i halvt margarine halv olie. Serveres med kartofler, persillesovs eller remuladesovs. |
|
Opskriften er vist 128602 gange,
og udskrevet 3174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer vips - 2011-01-17 10:44:16 Brug hele æg, ikke kun æggehvider og kartoffelmel i stedet for hvedemel. Da får frikadellerne en bedre konsistens og smag. anonym - 2011-01-17 06:25:13 prøv med en lille smule røget laks, og et par kogte kartofler... Den seje - 2010-08-12 20:05:47 Hvor lang tid tager det at lave dem mig - 2010-02-26 13:28:25 Jeg må desværre sige, at de er meget kedelige i smagen. Jeg har i hvert faldet smagt nogen der er bedre. Skuffet her fra. tage - 2010-02-22 22:33:15 Prøv at blande lidt hakket røget spæk eller bacon i farsen og brug rasp i stedet for mel. Det gør underværker. jeg foretrækker en god sennepssovs. Jørgen St. - 2010-02-11 11:19:25 Prøv at komme karry i farsen det giver et godt pift i smagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne