Ostegratineret rosenkål
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Pil og skyl rosenkålene. Kog hovederne møre (ca. 15 min) i vand med salt, peber og 1 spsk citronsaft.
Smelt smørret i en gryde. Drys melet i og spæd med kogevandet fra rosenkålen. Kom fløde ved og kog sovsen jævn. Rør flødeosten blød, pisk den ud i sovsen og smag til med muskat. Skær røget skinke i tern og kom det sammen med de afdryppede rosenkål i et smurt fad. Hæld sovsen over og læg osteskiver på. Bag retten i ovn ved 200 grader, til osten er smeltet eller let gratineret.
|
|
Opskriften er vist 27684 gange,
og udskrevet 715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne