Ostegratineret rosenkål

Ostegratineret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rosenkål
 salt
 peber
 citronsaft
2 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
50 g.flødeost
150 g.røget skinke
150 g.mild ost
 
Opskrift:
Pil og skyl rosenkålene. Kog hovederne møre (ca. 15 min) i vand med salt, peber og 1 spsk citronsaft. Smelt smørret i en gryde. Drys melet i og spæd med kogevandet fra rosenkålen. Kom fløde ved og kog sovsen jævn. Rør flødeosten blød, pisk den ud i sovsen og smag til med muskat. Skær røget skinke i tern og kom det sammen med de afdryppede rosenkål i et smurt fad. Hæld sovsen over og læg osteskiver på. Bag retten i ovn ved 200 grader, til osten er smeltet eller let gratineret.





karakterer:
Opskriften er vist 27684 gange,
og udskrevet 715 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu