Fiskefars
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 125445 gange,
og udskrevet 2483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-03-10 20:43:38 Jeg brugte gedder. I stedet for en kødhakket brugte jeg en blinder. De små gedder smager best. anonym - 2015-07-21 19:15:20 Alt for meget løg efter vores smag. Hvilket betød de smagte alt for meget af alm frikadeller 😕 øv anonym - 2010-09-27 09:46:12 Bruge salat?? Ja man kan sagtens spise salat til hans - 2010-04-03 12:55:52 kan man bruge salat dertil krusemor - 2008-11-02 14:05:09 Kan man bruge gedde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne