Østershatte med tomatsovs

Østershatte med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Østershatte med tomatsovs, billede 4 Østershatte med tomatsovs, billede 1 Østershatte med tomatsovs, billede 2 Østershatte med tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Østershatte
250 gram Båndpasta, frisk
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Timian, frisk
   
100 gram Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Tomatsovs:
Tomater skæres i halve og lægges i bradepande sammen med hvidløg. Olivenolie og timian hældes over. Bradepanden sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Derefter blændes i blender, så det hele bliver til en grødmasse.

Østershatte:
Østershatte skylles og skæres i strimler på størrelse med en tommelfinger. Steges på panden i ca. 10 minutter med en smule olivenolie. Hældes derefter i tomatsovsen.

Pasta:
Frisk paste koges ca. 2 minutter- følg eventuelt vejledning på pakken.

Servering:
Pasta sovs med østershatte hældes over pasta og en klat cremefraiche på toppen, tilbehør flute.





karakterer:
Opskriften er vist 21828 gange,
og udskrevet 497 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3231 (769 kcal)
KJ pr. Pers. 1615 (384 kcal)
Vægt ialt 894 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 361 KJ (86 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Vi brugte 300 g svampe - der kunne godt have været flere i endda. Desuden supplerede vi med en bouillon terning + revet ost. Lidt ristet bacon på toppen havde været prikken over "i'et".