Sagomasse (Æg erstatninger)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Indsendt : |
|
|
Vand og sagogryn bringes i kog og koger 15 min, hvorefter masses afkøles.
3-4 spsk. svarer til 1 æg.
holdbarhed på ca. 1 uge ved opbevaring i køleskab Tips: Kan anvendes i fars, brød, småkager og kokosmakroner. |
|
Opskriften er vist 15201 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2017-11-21 08:40:06 Vil man kunne bruge denne masse i vandbakkelses dej . Har en der er allergisk overfor æg. Og skal bage en kagemand af vandbakkelser. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne