Boller med fennikel og mandler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Alle de tørre dele blandes (mandlerne hakkes groft, det er ikke nødvendigt at smutte dem). Herefter tilsættes æblemos og vand. Det hele røres til en tyk men ikke for tung sandkagedej. En stor spsk dej kommes i papirs- eller metalforme. Sættes til hævning et lunt sted i 10 - 15 minutter.
Bages ved 210° i 10 - 15 minutter. Bollerne er velegnede til madbrød. De skal serveres friskbagte eller lune. Man kan udskifte krydderierne med fx estragon, dild, kørvel, persille eller purløg, alt efter hvilke retter, brødene skal bruges til. |
|
Opskriften er vist 28356 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne