Tyrkiske fladbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Gær, vand, sukker, salt og olie piskes godt sammen. Melet tilsættes, og dejen æltes færdig. Den hæver tildækket og lunt i 45 min.
Del dejen i 12 stykker, og form hvert af dem til en bolle. Bollerne trykkes meget flade (mindre end 1 cm) og lægges på plader med bagepapir. Dæk med plastfolie, og lad brødene hvile i 10 min.
Æg, yoghurt og olie piskes sammen Brødene trykkes endnu mere flade med fingerspidserne. De pensles tykt med yoghurtblandingen. Drys med sesamfrø el. lign. Bages 10-12 min. ved 250° højt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 15367 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Celina - 2007-02-19 17:03:20 Hvorfor skal man bruge yoghurt til pensling, er det da godt ? Helene - 2007-02-18 16:01:33 de er bare super gode!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne