Kinesisk rejesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget svitses karry svitses med et øjeblik
1-3 fed hvidløg presses og svitses med (kan udelades).
Bouillon, saften fra fersknerne og 1 dåse hakkede tomater tilsættes. Det hele småsnurrer i 15 minutter og tilsættes så piskefløde. Inden serveringen tilsættes fersknerne i tern samt rejer. Serveres med lune flutes + evt. persillesmør. |
|
Opskriften er vist 82972 gange,
og udskrevet 2208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (97 stemmer) |
|
Kommentarer Mig til dig - 2021-03-28 18:59:00 superlækker suppe Soley - 2019-09-14 00:30:33 hvilken boullion bruger I? Cataleya - 2017-09-18 21:16:10 Fantastisk ret! Jeg laver den ofte for familien og det er en vinder! Jeg udelade nogle gange ferskerne og ferske saft go det virker også helt fint + jeg bruger kylling istedet for rejer, når jeg ikke har rejer herhjemme. 5 stjerner herfra! wivian - 2017-04-16 16:53:12 den kinesiske rejesuppe er bare fantastisk Christian Ø - 2010-03-17 11:20:26 Denne suppe har været favorit i min famile i mere end 25 år og har gået sin sejrsgang fra mund til mund siden. Det skal siges at der skal mere karry i end 2spsk, nok nærmere 3 spsk. Brug en stor dåse ferskner. Lad suppen simre i 1-2 timer og smag til med karry og salt til sidst. Brug store rejer og gerne rundhåndet. Den skal serveres med ultra fintsnittet iceberg-salat. Camilla - 2010-02-01 21:09:44 Super nem og rigtig lækker suppe. Jeg udelod dog saften fra ferskerne. Vil helt sikkert lave den igen :o) Daniel - 2008-11-14 13:55:05 Suppen både ser og lyder ret så lækker, men jeg har dog et spørgsmål. Skal suppen ikke blendes, for at give en mere fyldig og afrundet smag? flodhesten - 2008-04-09 20:12:16 den smager ekstra lækkert, hvis man hælder en halv l piskefløde i 2 boullion terninger istedet for 1. og så chili for lidt bid:-) Per - 2008-01-07 08:34:55 Jeg brugte en dåse ferskner på 820 g. 470 g. drænet vægt. Lisbeth - 2007-12-28 10:30:53 En nem og god suppe, som også børn elsker Lene Nielsen - 2007-03-18 11:23:48 Rigtig god og nem suppe. Jeg tilføjede lidt hot chilisovs, det gav lidt mere bid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne