Hakkebøf i folie
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Inge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til 4 bøffer. Brun dem ganske kort i fedtstofpå en pande. Drys med salt og peber.
Skær løg i tynde ringe, peberfrugt i små stykker og champignon i skiver. Svits løg, peberfrugt og champignon på en pande ganske kort i fedtstof. Fordel alle grøntsager på de fire bøffer. Pak hver bøf ind i et stykke kraftig folie som en bakke kager fra bageren. Steg bøfferne ved 200-250 grader C. alm. ovn i 8-12 min. afhængig af, om bøffen ønskes rød, rosa eller gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 72297 gange,
og udskrevet 1684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2015-06-16 17:55:29 smagter godt med barbecue sauce og øvrige tilbehør på. Ca. 20-25 gr. i ovnen på ca. 250 gr. Allan Sørensen - 2014-06-30 01:03:31 "..afhængig af, om bøffen ønskes rød, rosa eller gennemstegt." HUSK: Hakket kød skal ALTID gennemsteges, så det er en rigtig dårlig ide med rød eller rosa hakkebøf. ditte - 2008-05-21 13:18:17 selvfølgelig i ovnen, lena, hvordan ville du måle 2oo-250 på din pande ? Lena - 2007-11-27 09:14:58 Skal man stege foliepakkerne på en pande - eller skal de i ovnen? sanne - 2005-01-01 01:01:01 jeg prøvede med løg, tomat, rød peber og timian. stor succes! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte løg, tomat og grønne asparges til kødet! Smagte super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne