Græske rejer 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : Jette Indsendt : |
|
|
Tø rejerne langsomt op i køleskabet, hvis det er frosne rejer, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem allesammen fint. Skær tomaterne i små stykker. Svits løgene møre i olien på 4-5 min ved jævn varme og omrøring. Tilsæt tomater, hvidvin, persille, oregano samt lidt salt og peber. Læg låg på og lad det simre ½ time, tag evt låget af de sidste 10 min, så lidt af væden kan dampe af. Smag til med salt, peber og sukker. Hæld halvdelen af tomatsaucen i 4 små ovnfaste skåle. Fordel rejerne og dæk med resten af tomatsaucen. Smuldr fetaosten over til sidst og dryp me olivenolie. Sæt skålene i ovnen 5-7 min ved 225 grader, til osten begyner at gyldne. Spis rejerne varme med brød til. |
|
Opskriften er vist 23723 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2010-03-27 16:17:19 1/6-2007. udemærket ret. Varm tomatsovsen på inde i ovnen, når den er varm kommes rejerne i, og så skal de kun have yderligere 5 minutter. Hvidvin og sukker kan godt springes over. OBS brug friske rejer - de er bedst. anonym - 2005-01-01 01:01:01 engelsk udgave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne