Rasmus klump pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Tove Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg piskes til de skummer.
Det tørre blandes i, under omrøring kommes mælk, kærnemælk og olie i.
Bages i 5-7 mm tykkelse. Tilbehør: Ahornsirup |
Opskrift på Rasmus Klump pandekagerDisse små pandekager i Rasmus Klump stil er perfekte som eftermiddagsmåltid, i madpakken eller som en snack på farten. Ønsker du at lave Rasmus Klump pandekager i stakkevis, er denne opskrift ideel til formålet.Pandekager for hele familienRasmus Klump pandekage opskriften er lige til, og kræver ikke de store kundskaber for at begå sig i et køkken. Du kan med fordel gøre pandekagebagningen til en sjov eftermiddagsaktivitet med ungerne. Børnene vil elske at hjælpe til i køkkenet, og tanken om at få lækre Rasmus Klump pandekager, vil helt sikkert vække begejstring derhjemme. Det tager ikke lang tid at blande ingredienserne sammen, og bagningen er hurtigt overstået, fordi der kan ligge flere små pandekager på panden.Server de færdigbagte Rasmus Klump pandekager fra Alletiders Kogebog sammen med jordbærsyltetøj og et glas mælk, hvis du ønsker at køre vaskeægte Klump stil. Pandekagerne smager også fantastisk med ahornsirup, chokoladesovs eller karamel. Hvorfor hedder det Rasmus Klump pandekager?Rasmus Klump er en dansk tegnefilmsfigur fra 1950’erne, som elsker pandekager. I tegnefilmen laver Rasmus’ mor altid en stor stak pandekager til ham og hans venner.Vil du hellere lave nogle store, gammeldags pandekager? Så finder du opskriften på Alletiders Kogebog. |
Opskriften er vist 185127 gange,
og udskrevet 3480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (194 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2017-09-09 21:45:47 Er de fryseegnet? Lisbeth - 2017-07-30 11:17:40 Meget lækker pandekage, især med skiver af banan i. anonym - 2012-01-24 16:22:21 der bliver mange pande kager ud af den opskrift det kan jeg godt lide pluds at pande kagerne er nemme at vænde og så smager de lækkert,:) Rusamunde - 2011-04-18 12:07:11 helt fantastisk! specielt med med havregryn i, mmmmh ;D tw konsulent - 2011-03-10 19:56:39 hey det er gode pandekager. har bytte 50 g mel ud med grahamsmel og det gav en god mættehed. og sødmælken blev til skummemæk. og så kun 3/4 dl olie. har lavet dem på en alm pande, har bare lavet små i stedet for en stor. kan laves uden magarine elle olie på panden. Lars - 2011-01-23 09:41:15 Det her var en af de dårligste amrikanske pandekager jeg har smagt. Jeg er skuffet. Jeg regnede med den ville smage bedre. men jeg tog fejl. Linda - 2010-10-21 11:16:34 PANDEKAGE? hmmmmm... hej - 2010-09-30 22:20:13 kan de bages i en alm pande??? SIgne - 2010-04-24 12:05:07 Kan man ikke godt bruge mølk i stedet for kærnemælk? lau - 2010-03-19 11:52:29 mums dejlige pandekager MED SIRUP HUSK SIRUP ellers er de ringe! Mohamed - 2009-09-26 20:50:25 Jeg kan ikke ligefrem lide Amerika, men denne gang tror jeg jeg gør en undtaggelse. De er jo super lækre!! anonym - 2009-09-02 13:29:01 det er en rigtig god opskrift! mine børn er helt vilde, og det er en utrolig god opskrift specielt til en børnefødselsdag, der var pandekagerne hvertfald et sikkert hit :) august - 2009-03-14 15:38:55 kan man undvære kærnemælk og bruge almennelig mælk TJ - 2009-01-29 13:53:27 SLAP nu af steges/bages du for vel den samme smag anonym - 2008-11-25 10:11:54 skal man bruge sådan en pande der er vist og skal der margarine på panden ved hver pandekage Pernille - 2008-08-29 16:50:10 Nej, det er ikke vigtigt, at det er kærnemælk, som kommer i pandekagedejen,. mig - 2008-04-16 15:53:02 de er så gode så gode bruger dem til fester og fødselsdage,venindepartyer og så videre og så videre signe - 2008-04-05 08:56:22 hej den her pandekage er super sej det er min følsdag i dag så den her pandekage er en super lækker pandekage Teresa - 2005-01-01 01:01:01 Disse Pandekager er jo super lækre ;) "bages eller steges " hm ... Nyd dem uanset om det er steges eller bages ;) morgenstar - 2005-01-01 01:01:01 Det er også bedre at dele æggene, og vende de stift piskede hvider i til sidst. morgenstar - 2005-01-01 01:01:01 det skal være kærnemælk, men skift bagepulver ud med 5 tsk. natron. natron er det bedste hævemiddel når man bruger kærnemælk, det gælder også med kager Hanna - 2005-01-01 01:01:01 SKAL det være med Kærnemælk.. er det så vigtigt? Birgit - 2005-01-01 01:01:01 Bages på pande indtil overfladen bobler og vend dem. De er rigtig gode og der bliver 70-75 stk. Jeg har med held fosset dem i portioner af 10-20 stk . Derefter optøet dem. Pakket dem i folie og varmet i ovenen ved ca. 200g i små 10 min. Anne - 2005-01-01 01:01:01 Ja, en pangeKAGE skal selvfølgelig Steges/bages på en bande, men fordi det hedder en pandeKAGE hedder det også BAGES på en pande!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne