Kandiseret frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Man kan med held kandisere blommer, ferskner og pærer. Blommer og ferskner skoldes, flås og udstenes. Pærer skrælles, deles og befries for kernehus. Frugt, sukker og så meget vand, at det dækker, bringes langsomt i kog og koges sagte til frugten er mør. Den tages op og afdryppes på en rist i et lag. Lagen koges hurtigt ind til 110-115 gr, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Frugten lægges igen i lagen og koges meget sagte 5 min. Den lægges atter på rist, til den er fuldstændig tør.
Kandiseret frugt kan overtrækkes med chokolade.
|
|
Opskriften er vist 42120 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-02-24 17:59:07 God opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne