Oliven bagt i ostedej
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Randi Buchwald Indsendt : |
|
|
Bland mel, peber og smør sammen. Tilsæt osten og arbejd med dejgen på en melet overflade til den hænger sammen og er glat på overfalden. Dæk dejgen til og stil i køleskab en halv time. Dræn oliven på en stykke køkkenrulle.
Rul dejgen ud (eventuelt mellem to stykker (Grease proof) papir indtil den er 3mm tyk. Skær 4 cm runde stykker ud og placer en oliven på hver. Fold dejgen rundt on oliven og form en kugle. Dyp toppen af kuglen først i ægget og derefter i valmuefrø,. Placer dem på en smurt bage bakke. Dæk dem til og still dem igen i køleskab i en halv time. Bag derefter i en middel varm ovn circa 15 minutter eller til de er pæn gylden brune på toppen. |
|
Opskriften er vist 11360 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne