Kanariske kartofler mojosauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Kanarien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask kartoflerne godt - lad skrællen blive.
Varm en gryde med vand op og kom saltet i, når vandet koger. Kom kartoflerne i og bring vandet i kog. Når vandet koger skrues ned til middel varme. Hæld vandet fra, så der efterlades en lille smule vand i bunden af gryden. Sæt gryden tilbage på blusset og skru op på højeste blus. Ryst gryden ofte og tag den af varmen, når vandet er kogt væk og kartoflerne er tørre. Hvis der er for meget salt på kartoflernes skind, kan noget af saltet tørres af med et viskestykke. Serveres straks. Sauce: Tag en morter og stød kommenfrøene heri til de er pulveriserede. Tilsæt hvidløgsfedene og havsaltet og stød det godt, indtil alt er pulveriseret. Ibland stødt rød peber og tilsæt eddiken og olien. Bland det godt og tilsæt til sidst vandet. |
|
Opskriften er vist 96000 gange,
og udskrevet 1475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2021-01-16 09:38:12 Hvor længe skal kartoflerne koge? anonym - 2014-07-07 22:06:43 Ja ikke helt som det skal laves anonym - 2012-04-14 08:28:19 Det er IKKE kommen, der skal i, men spidskommen!!! Går ud fra, at opskriften er oversat fra engelsk og cumin, som der nok har stået i den originale opskrift er spidskommen og har absolut intet med kommen at gøre... Ipmusenehals - 2011-05-08 17:42:07 fantastisk gode kartofler, kan til fulde leve op til dem vi fik på Tenneriffe børge - 2007-02-17 16:10:21 det er en rigtig god sovs AASE - 2005-01-01 01:01:01 RIGTIG LÆKKERT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne