Glasnudler med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg nudlerne i blød i varmt vand (ikke kogende) i 10 minutter, hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af. Klip løgtoppene til små koste på 10-12 cm. læg dem i iskoldt vand i en times tid, inden de bruges til pynt til retten. Rist cashewnødderne i ovnen eller i 1 spsk. olie på panden og stil dem til side.
Opvarm olien i en wok og steg hvidløg og sort chilipasta eller Hoisin sovs øjeblikkelig i. Tilsæt det hakkede kød og kardemomme og lad det stege 2-3 minutter. Kom dernæst nudler, rød peber og blomkål i og lidt forårsløg. Smag efter med fiskesovs og sukker. Kom lidt vand i så nudlerne ikke brænder fast. Kom cashewnødder i til sidst, de skal kun have et øjeblik. Pynt med løgtoppe og server straks. |
|
Opskriften er vist 76418 gange,
og udskrevet 1063 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2015-11-08 21:28:54 Dejlig hverdagsret. Men den danske gane vil nok finde retten for sød. Korriger evt. kvantum sukker og kvantum hoisin sovs. Obs at der startes med at lægge løgtoppe i isvand i en time. Kardemomme skaller kan knækkes i en hvidløgspresse. anonym - 2012-02-19 12:50:38 På billedet se det mere ud til at der er brugt ægnudler og ikke glasnudler, som er næsten gemmensigtige. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne