Capriruller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse Indsendt : |
|
|
Alle ingredienserne blandes sammen.
Af æggehvide tager man så mange, at der opstår en masse, der er blød nok til at lade sig smøre ud med en paletkniv.
Massen smøres ud over en firkantet skabelon, der er 10 cm. på den lange led og ca. 8 på den korte. Pladerne skal naturligvis være fedtede,. De bages i en ovn der er ret varm Så snart de kommer ud af ovnen ruller man dem samme over en rund stok af passende tykkelse. da rullen stivner næsten øjeblikkelig, kan man tage den af med det samme og derefter rulle den næste. Er man lidt fiks på fingerne kan man sagtens nå at rulle en hel plade fuld, inden de bliver så kolde, at de stivner på pladen. Skulle det ske for dem at de ikke når at rulle dem alle sammen. De mærker at rullerne er blevet stive og vil brække. Sætter de blot pladen ind i ovnen et øjeblik. Rullerne bliver da bløde igen og kan så rulles. Når rullerne er blevet kolde. Dryppes de i en tynd overtrækschokolade så de bliver overtrukket både udvendigt og indvendigt, og når chokoladen er stivnet, fyldes de med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kalle C - 2005-01-01 01:01:01 Orangelikør er sagen i disse ruller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne