Tomat sovs til pizza
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt af : JMC Indsendt : Red : |
|
|
Hæld noget jomfru oliven olie i en mellem stor gryde så det dækker det halve af bunden, pres hvidløget i en hvidløgs presser og hæld hvidløget ned i olien og tænd for fuld blus.
Når hvidløget begynder at simrer skal du hælde tomatpuren i og røre rundt i det, så skal du fylde tomatpure dåsen med vand og hælde vandet i gryden når tomatpuren begynder at boble. Så skal du blende de hakkede/flåede tomater og hele dem i når det begynder at boble igen (det er en god ide at blende dem før man går i gang), så skal du skrue ned til lavt blus og hælde krydderierne i ca. 1 spsk Oregano, ½ spsk basilikum, ½-1 spsk salt(afhængig af egen smag), ½-1 spsk peber (afhængig) af egen smag), så skal du lægge grydelåget på og røre rundt i det hvert 10 minut i mindst 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 68060 gange,
og udskrevet 1023 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2020-02-07 18:58:44 Appelsin er en citrusfrugt! God opskrift forresten! anonym - 2009-07-20 18:10:58 Appelsin, ikke citron. Appelsin harmonerer fint. Personligt ville jeg aldrig selv putte citrusfrugter i en tomaatsauce. anonym - 2008-03-25 15:18:56 Det vil være fint at justere smagen med citron og sukker. Meget vigtigt med sukker i alle retter. Bare lidt. Specielt, når der er tomater blandt ingredienserne.. Mvh Kokken John - 2005-01-01 01:01:01 Det smager godt der skal bare bruges meget salt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne