Christiansø sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Sildefileterne lægges i eddike og vand (trækker koldt i ca. 12 timer) Sildene drænes og lægges lagvis i en krukke, krydderiblandingen drysses mellem lagene.
Sildene trækker i 7 dage eller mere, bliver bedre jo længere de står. |
|
Opskriften er vist 56651 gange,
og udskrevet 939 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2021-04-06 19:04:28 Kop atamon, är det den amerikanska cup man gå efter? Lars J. - 2018-10-07 01:21:08 Jørgen Aa: “Nitritsalt” er almindelig salt blandet med 0,6% nitrit. Selv Hallo! Jørgen Aa - 2017-01-16 17:30:04 Man må maks tilsætte 60mg nitrit pr. Kg kød, svarende til 0,3 gr til 5 kg. Hallo! Tobsy - 2014-09-05 13:51:48 Hej :) Brugen man sild i saltlage eller friske sildefiletter ? kirsten Fuglebjerg kro - 2012-11-22 15:20:48 Jeg savner at høre hvad der serveres til. Jeg mener det er rå finthakket løg, capers og creme fraice, men er i tvivl om der også hører peberrod til Claus Lind - 2012-11-08 17:51:47 Til Louise... kan du ikke give os din oldemors opskrift ? Det kunne være spænde at sammenline og at prøve den ! Claus Lind - 2012-11-08 17:40:34 din opskrift ser ganske intersandt ud, på et tidspunkt udvaskende jeg krydderierne fra en portion af Christiansø sild og analyserede indholdet ... så vidt det var muligt.. og det var nogenlunde samme som i din oldemors opskrift. Sandeltræet var dog i små stykker, ikke i pulver. Tak for at du har lagt den ud på nettet, glæder mig til at prøve den :-) per - 2011-11-09 16:34:57 Rød sandel er Farvestof i pulverform, aner ikke hvor det kan skaffes, nogen der ved det? Klaus - 2011-11-05 18:26:08 Vær opmærksom på at spansk humle er et gammelt ord for merian. helle - 2010-10-22 18:26:43 ja men det fremgår altså heller ikke om det er rå sild eller spegesild opskriften er baseret på,- det gør en mega forskel! Louise - 2010-07-10 19:14:10 Hm - opskarften minder nu en del om den, jeg har i min oldemors gamle, håndskrevne kogebog. Hun kalder også sildene for Christiansøsild, og gæt hvor hun kom fra... Øboen - 2009-08-23 21:25:34 Ja jeg tilslutter mig de andre forargede... Christiansø sild er nogle ganske bestemte sild som laves på Christiansø... Din opskrift burde ikke hedde dét... den bør døbes om til Kryddersild...! Jens erik gottfredsen - 2008-04-09 09:34:38 Jeg vil prøve den Christiansø sild er lukket Der er ruths sild på 'frederiksø og Christiansø Pigens Sild i svaneke Jimmi - 2005-01-01 01:01:01 9 TAL TIL DEN Jimmi - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lige prøvet opskriften............. og den er faktisk SUPER - er gift med en Bornholmer og hun gi'r mig ret der er et kjoeller - 2005-01-01 01:01:01 Dette har vist hverken noget med Ruths kryddersild eller Christiansø sild at gøre. Dem kan man KUN købe på Christians ø alt andet er falsum. knud.karlsson - 2005-01-01 01:01:01 mangelfuld??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne