Fyldte grønkålspandekager
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : |
|
|
Æggene og melet piskes sammen til en glat dej. Olivenolien og appelsinskal tilsættes, spædes med fløden og smages til med salt. Dejen tilsættes snittet grønkål, som er blancheret. Pandekagerne bages på panden - med fedtstof første gang.
Pandekagerne kan f.eks. fyldes med sauteret østershatte og skalotteløg smagt til med lidt salt og citron. |
|
Opskriften er vist 29140 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne