Gløgg med alkohol (Diabetes)

Gløgg med alkohol (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Glas

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Nelliker, hele
1 tsk.kardemomme
2 dl.vand
3 tsk.sødemiddel
1 appelsin reven skal heraf
1 flaskerødvin
1 dl.snaps
1 dl.tør sherry
15 g.mandelsplitter
 
Opskrift:
Krydderier koges med vand. Sødemiddel og appelsinskal tilsættes. Koges op og tages af varmen. Trækker nogle timer.

Væsken sies. Blandes op med spiritus og varmes op til kogepunktet. Mandlerne tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 32837 gange,
og udskrevet 713 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (69 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-19 17:13:00
Jeg tror at rødvinen hører ind under spiritus :) Men skal ikke kunne sige det!

  -   2007-12-01 14:48:21
hvornår tilsættes rødvinen?