Brun sovs uden kulør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Johanne Indsendt : |
|
|
Kom skalotteløg i en gryde og kom soja ved, når de bider i bunden af gryden og vand og rosmarin. Lad koge sagte/simre i 15 minutter.
Si væsken og kog den op, så den er så varm som muligt. Fromage fraiche, der er taget ud på forhånd og rørt i en skål nær ilden, for ikke at køle sovsen voldsomt ned, piskes i. Tips: Den bliver godt nok ikke brun-brun, men ligner nærmest en flødesovs - smagen er dog præcis som min mormors opbagte. |
|
Opskriften er vist 42745 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne